Mindig is hajtott a versenyszellem

A barátaim sokat cukkolnak azzal, hogy mindenből sportot csinálok. mindenben én akarok az első lenni. Valószínűleg igazuk lehet ebben, tényleg hajt a versenyszellem. Engem a stressz pozitívan inspirál, adrenalint teszek el belőle. Ez pedig, legyen szó akár a leghétköznapibb dologról, folyamatosan visz előre, előre, mindig csak előre. A múltkor például egy ismerősöm eldicsekedett azzal, mekkora távot futott a futógépén, és hogy soha nem gondolta volna, hogy erre képes lesz. Érdekelni kezdett a dolog, így még aznap este én is bekapcsoltam a futógépet. Aznapra nem, de egy héten belül nekem is meg lett az eredmény, a rákövetkező héten pedig le is futottam az ismerősömet.

Ha beindul az akciólesés, nincs megállás

Mostanában viszont egészen másból űzök sportot. Akciós újságokat gyűjtök, de nem is akárhogy! Találtam ugyanis egy oldalt, ami online összegyűjti a legnagyobb Magyarországon elérhető áruházláncok éppen aktuális ajánlatait. Így könnyű szerrel lehet válogatni a megérősebbnél megérősebb ajánlatok között, ráadásul a bevásárlást akár online is el lehet intézni! Én leginkább a Tesco akciós újságait szoktam nézegetni, ezt ezen a linken éritek el: https://akcioleso.hu/tesco-akcios-ujsag . Én nagyon szeretem a Tescót, mióta elérhetőek Magyarországon, nagyon elégedett vagyok a választékkal. Ráadásul náluk tényleg MINDEN beszerezhető, legyen szó élelmiszerről, lakberendezésről, vagy éppen elektronikai cikkekről. Sőt, még saját ruházati márkájuk is van, így egy helyben meg lehet oldani a ruházkodást is!

Ha pedig mindez átkerül az online térbe, még könnyebb dolgunk van. A https://akcioleso.hu/tesco-akcios-ujsag linken nyomon tudjuk követni a legfrissebb tescós akciókat, így biztosan minden be tudunk úgy vásárolni, hogy az a pénztárcánknak is kíméletes megoldás legyen. Néhány évvel ezelőtt még papír akciós újságokat gyűjtöttünk, én például képes voltam felkutatni a környék összes postaládáját, hogy vajon találok-e az enyémnél frissebb újságot. Csakhogy az akciós újságok mindig csak az adott időszakra érvényesek, utána sok mindent már nem tud velük kezdeni az ember. Így aztán viszonylag rövid idő alatt a papírgyűjtésben végezték az újságok. De nem így az internetes felületen! A https://akcioleso.hu/tesco-akcios-ujsag linken pazarlás nélkül, hétről hétre nyomon követhetem a legjobb tescós akciókat, és még csak ki sem kell mozdulnom otthonról a bevásárlás végett!

Persze ha valamelyik fanatikusnak hiányoznának a korábbi hetek akcióiról összegyűjtött újságok, még akkor sem kell csüggedni. A https://akcioleso.hu/tesco-akcios-ujsag oldalon ugyanis archívumot is találni, így minden régebbi Tesco akciót vissza lehet keresni az oldalon. Ez egyúttal egy szélesebb perspektívát is ad a jelenlegi akciók értelmezésére. Illetve egy érdekes körkép lehet azoknak, akik azt is figyelemmel kívánják kísérni, hogy alakultak az árak egyes termékek, vagy időszakok esetében. Keressétek fel az oldalt ti is, higgyétek el, nem fogjátok megbánni!