Fiatalabb koromban sokkal lazább, mondhatni felelőtlenebb voltam, mint most, idősebb fejjel. Ma már megfontoltabb vagyok, mint régen, hiszen tudom, hogy nem vagyok halhatatlan. Míg régebben az extrém sportokat is nagyon szerettem, ma szívesebben megyek el kocogni vagy biciklizni egyet. Csoda egyébként, hogy megúsztam az extrém sportokat sérülések nélkül régebben. Ebből is látszik, hogy mennyivel lazább voltam, most már több minden zavar például a testemmel kapcsolatban is. Egy jó ideje idegesít az orrom formája, mert sajnos elég görbe, a családunkban ez öröklődik. Úgy voltam vele, hogy össze fogom gyűjteni a pénzt, és meg fogom plasztikáztatni, hiszen ennyi idősen azt hiszem, már megengedhetek magamnak ennyit. Be is írtam a keresőbe, hogy orrplasztika ár, és első találatként a kereső a plasztika.info.hu – t adta ki, ami a Kelemed Plasztikai Sebészet honlapja. Első ránézésre szimpatikusnak tűnt az oldal, ami már nem egy rossz dolog. Szerintem sokan elcsúsznak ott, hogy nem fordítanak kellő figyelmet a weboldaluk kinézetére, és így sok potenciális ügyfelet veszítenek el.

Dr. Kelemen Ottó a klinika plasztikai sebésze, aki már nagyon régóta, pontosabban 38 éve dolgozik sebészorvosként. Biztos vagyok benne, hogy ez idő alatt nagy tapasztalatra tett szert. Ezt alátámasztják az adatok, amiket szintén elolvashatunk az oldalon, melyek a doktor úr képzettségéről adnak teljes képet. Már amikor rátaláltam a Kelemed Plasztikára, érdekesnek tartottam a nevét, és nem tudtam, vajon honnan jöhetett az elnevezés. A kérdésemre választ is kaptam némi olvasás után, ugyanis a honlapon azt írják, hogy mivel gyakori a Kelemen vezetéknév hazánkban, és az orvosok között is sok ilyen nevű személy praktizál, szerették volna megkülönböztetni a klinika nevét a hasonlóaktól. Nos, azt gondolom, hogy sikerült. Ezek után némi leírást lehet olvasni arról, hogy pontosan hogyan, milyen módszerrel, szemlélettel kezelik a betegeket a Kelemed Plasztikában.

Nagyon szimpatikus volt, hogy az orvos azt nyilatkozta, hogy a betegeit a holisztikus szemlélet mentén kezeli. Ez azt jelenti, hogy figyel, a test, a lélek és a szellem kölcsönhatásaira. A műtétek lebonyolítása kapcsán sem lehet okunk panaszra, ugyanis a legmodernebb környezetben végzik el ezeket, a tervezés és a kivitelezés is magas színvonalú. A műtét elvégzése után sem engedi el a kezünket Dr. Kelemen Ottó, a plasztikai sebész, ugyanis ahogy olvasható a weboldalon a doktor úr a soron kívüli kontrollvizsgálatokat rövid időn belül igyekszik megoldani, ha szükség van fekvőbeteg – ellátásra, akkor biztosítanak háttérintézményt is. Természetesen biztosítottak a műtét utáni ellenőrzések is, hiszen fontos, hogy a szakember nyomon kövesse a gyógyulást, a hegek alakulását. Ha a klinika által használt anyagok minőségére vagyunk kíváncsiak, arra is választ kaphatunk, ha elolvassuk a plasztika.info.hu weboldalán leírtakat. A kórház csak prémium minőségű töltőanyagokat, implantátumokat és gyógyászati segédeszközöket használ, így emiatt nem kell fájjon a fejünk. Az árral kapcsolatban annyit nyilatkoznak, hogy mindezeket az all inclusive műtéti díjak tartalmazzák. Ezek tudatában az orrplasztika árat egyáltalán nem tartottam soknak, úgy voltam vele, hogy inkább kicsit fizetek többet, de tényleg olyan minőségű eszközöket és anyagokat használjanak, hogy később ne legyen belőle semmi gondom.

Döntő jelentőségű volt, hogy az orrplasztika ár számomra teljesen elfogadható volt, így aztán a Kelemed Plasztikát választottam végül a műtétem helyszínéül. Egyáltalán nem bántam meg, magas minőségű szolgáltatást nyújtottak, és a végeredmény is olyan lett, mint amilyet szerettem volna.