Mindig érdekelt az extrém sportok világa. Egy ideje pedig már aktívan is űzöm: gyakran megyek baráti társasággal különböző erősségű teljesítménytúrára. Sosem gondoltam volna, hogy következő hátizsákomat férfiként egy Anna Táska nevű webáruházból fogom megvásárolni, pedig nagyon úgy tűnik, hogy ez lesz.

A sztori egyébként úgy kezdődött, hogy a feleségem születésnapjára szerettem volna ajándékot venni. Láttam, hogy eléggé használtan néz már ki a tárcája, így eldöntöttem, hogy azt veszek majd neki. Azonban ebben a dologban abszolút pasi vagyok, ami itt most azt jelenti: nagyon nem értek hozzá. Az Anna Táska weboldalt végül a feleségem húga, vagyis a sógornőm ajánlotta. Azt mondta, ott mindenképpen találok majd a célszemélynek megfelelő ajándékot.

Hittem neki, úgyhogy rá is kerestem a webáruházra.

Az Anna Táska elsősorban nőknek való weboldal

Az Anna Táska nagyon kellemes kinézetű weboldal. Viszont első pillantásra látszik róla, hogy elsősorban női érdeklődőkre számítottak akkor, amikor tervezték. A halvány rózsaszín és halvány szürke színű menüsáv, az üzlet logójának elegáns betűtípusa és sötétbarna színe együtt rendkívül kifinomult és nőies hatást eredményeznek. A szemlélődőnek pedig olyan érzése van, hogy nem is online, hanem egy butikban nézelődik éppen.

Az online bolt kínálatában található termékek között is többségben vannak a szebbik nemnek való cuccok. A legtöbb termék valamilyen táska, de ezen kívül vásárolhatunk pénztárcát, valamint öveket is. Illetve a nőknek való termékek mellett férfiaknak készült tatyókat is tudunk venni.

A webáruház minden szempontból szuper konstrukció

Az Anna Táska webáruház egy király, minden igényt teljesen kielégítő online bolt. Weboldalukon, az annataska.hu-n, a termékek mellett minden egyéb, a webáruházzal kapcsolatos információval is megismerkedhetünk. Találhatunk adatkezelési tájékoztatót. Leírást az általános szerződési feltételekről. Illetve pontos tájékoztatókat a fizetés és házhoz szállítás lehetséges módjairól is. Az oldal tehát minden olyan szempontnak megfelel, aminek segítségével meggyőződhetünk arról, hogy biztonságos internetes áruházzal van dolgunk.

Az üzletben sokféle terméket forgalmaznak, de azok között könnyű tájékozódni. Keresőeszközeik és szűrőlehetőségeik pedig igazán egyszerűvé teszik a minket érdeklő termékek megtalálását.

A főoldalról például azonnal el tudjuk érni a legjobb márkákat, illetve megismerkedhetünk az aktuális akciókkal, valamint az üzlet táskaajánlójával is.

A főoldalról való továbbhaladáshoz választhatjuk a márka szerinti szűrést. Az Anna Táska virtuális polcain – amennyire ezt én meg tudom ítélni – csakis kiváló minőséget képviselő gyártók termékeit találhatjuk meg. Így tehát nem árt felkészíteni magunkat arra, hogy mélyebben kell a zsebünkbe nyúlni ahhoz, hogy itt tudjunk vásárolni. A minőséghez képest azonban reális árakkal találkozhatunk.

Ha nem konkrét márka szerint akarunk vásárolni, akkor más keresőkifejezést is választhatunk. A márkán kívül a főoldalról továbbléphetünk még táskatípus szerinti kereséssel. Illetve külön menüpont vezet a pénztárcákhoz és az övekhez is.

Az egyes menüpontokra kattintva további szűrési és rendezési lehetőségekkel optimalizálhatjuk a találatok listáját. A “Pénztárcák” menüpontban amire először kattintottam rá – például kiválaszthatjuk, hogy milyen nemű a célszemély, akinek pénztárcát keresünk. A találatokat pedig kétféle nézetben görgethetjük végig. Rendezni pedig név, ár vagy a felvitel idejének szempontjából tudunk.

Így lesz a női pénztárca mellé férfi hátizsák

Anna Táska

Ahogy korábban is említettem, az Anna Táska termékkínálatának többségét női táskák teszik ki, de azért lehet találni férfiaknak való termékeket is, amelyek ugyanolyan jó gyártóktól származnak, mint a női táskák. Mivel elszakadt az extrém sportoláshoz használt hátizsákom, így azokat is nézegettem az oldalon, hogy egy rendeléssel akár több feladatomat is ki tudjam pipálni.

Az oldalon található táskákat márka és típus szerint is szűrhetjük. A keresett márkára vagy táskatípusra kattintva itt is további szűrőlehetőségekkel szűkíthetjük a találatokat. Kiválaszthatjuk itt is azt, hogy milyen nemű embernek szánjuk a táskát. Valamint megjelölhetjük az általunk preferált színeket. És azt is jelezhetjük, hogy mekkora méretű táskára lenne szükségünk a választott típuson belül.

A termékek képei pont tökéletes méretűek ahhoz, hogy meg tudjuk állapítani, megfelelhet-e nekünk az adott táska. Az egyes termékekre kattintva pedig további, részletesebb leírásokat találhatunk, illetve hasonló termékeket is ajánl az oldal.

A házhoz szállításnál mindenkire gondolnak

Az Anna Táska online áruház, így a kiválasztott termékeket otthonunk kényelméből vásárolhatjuk meg (ami valljuk be őszintén, férfiként, táskavásárlás esetén igazán jó). Ráadásul amiatt sem kell aggódnunk, hogy a munkánk mellett a házhoz szállítás nem igazán oldható meg nekünk. Az üzlet ugyanis kétféle átvételi lehetőséget kínál, amelyek segítségével minden vásárló igényeit ki tudják elégíteni.

Az egyik lehetőségünk a normál házhoz szállítás választása. Ezt az üzlet a GLS segítségével, az online vásárlás jól ismert módján intézi. Akik megtehetik, hogy csomagjaikat a munkahelyükre rendelik, vagy otthonról dolgoznak, így nem gond számukra az otthoni csomagátvétel, azok tehát házhoz rendelhetik a kiválasztott táskát.

A másik lehetőség pedig a Pick Pick Ponton történő átvétel lehetősége. Ez a lehetőség azoknak kedvez, akik nem tudnak munka közben átvenni egy csomagot. Itt ugyanis csak meg kell adni a rendelésnél, hogy melyik átvételi ponton szeretnénk felvenni a rendelt csomagot, és oda szállítják ki nekünk.

A kétféle házhoz szállítási lehetőség tehát minden vásárlói igényt ki tud elégíteni. Az áruházat pedig nagyon szimpatikussá teszi az, hogy gondolnak arra is, hogy valaki nem tudja átvenni a házhoz szállított csomagot. Az oldalon egyébként a házhoz szállítás költsége egységesen, bármelyik lehetőség választása esetén 1000 forint, ami szerintem abszolút vállalható.

Az Anna Táska hűségprogramját is ajánlani fogom

Az online boltban való vásárlás nem regisztrációhoz kötött. Azonban saját fiókot regisztráló vásárlóinak az Anna Táska hűségprogrammal is kedveskedik. Ezt én nyilván nem fogom igénybe venni, a feleségemnek viszont ajánlom majd, mivel ő nagyon szereti az ilyeneket.

A hűségprogrammal a weboldal “Hűségprogram” menüpontjára klikkelve ismerkedhetünk meg részletesen. A lényeg röviden az, hogy a regisztrált (VIP) vásárlóknak lehetőségük van – természetesen ingyen – csatlakozni a bolt hűségprogramjához. A program lényege az, hogy a vásárlások után a végösszegtől függően bizonyos mennyiségű pont illeti meg a vásárlókat, amiket következő vásárlások alkalmával pénzbeli kedvezményekre válthatnak. A pontoknak van egy bizonyos levásárlási határideje, azon belül viszont gyűjtögethetők, vagyis nem kötelező minden vásárlásnál pontot is beváltani. Az oldalon olvasható tájékoztató felhívja a figyelmet arra, hogy pontok beváltására egy vásárlás során még a fizetés előtt, egy a pontbeváltás szándékát jelző lehetőség megjelölésével van lehetőség, a fizetés után viszont már nem tudnak változtatni azon, akarunk-e pontot váltani.

A hűségprogram nyilván akkor éri meg, ha úgy érezzük, nem csak egyszeri alkalom az, hogy ebből az üzletből vásárolunk.

Összegezve tehát, bár nem tartom magam igazán nagy szaktekintélynek a táskawebáruházak témájában, az Anna Táska olyan internetes boltnak tűnik, ami minden igényt kielégít. Jó márkájú termékeket forgalmaz, reálisak az árai, és nagyon kedvezőek a rendelt termékek átvételének lehetőségei is. Bátran ajánlom, tehát mindenkinek, aki épp táskát keres.

Én biztos vagyok abba, hogy a túrázáshoz remek hátizsákot találtam. a Feleségem ajándékához viszont további konzultációra lesz szükségem, mert annyi szép és nőies pénztárca van a kínálatban, hogy egyszerűen nem tudok választani. Fel is hívom a sógornőmet…