Ha valaki engem kérdez, hogy mi az, ami a legjobb a stressz ellen, akkor egyértelműen a sportot szoktam mondani. Biztos vagyok benne, hogy ezt egyrészt elfogultságból mondom, de ugyanakkor millió tanulmány is bizonyítja, hogy a sport rengeteg mentális és fizikai problémára gyógyír. Mindenesetre az biztos, hogy ma az emberiség nagy része ülőmunkát végez és ugyebár a 8, 10 vagy ki tudja hány órás egy helyben ülés és mozgásszegény életforma nagyon nem tesz jót az egészségünknek.

Pontosan ezért én maximálisan odafigyelek arra, hogy rendszeresen sportoljak, mozogjak. Az utóbbi időben az új hóbort az extrém sportok világa lett, így már sok mindent kipróbáltam. Valójában nem magamtól lettem az extrém sportok szerelmese, hanem az egyik barátom hatására. Ő olyannyira rabja lett az extrém sportoknak, hogy a korábbi munkáját feladva egy saját extrém sport boltot nyitott.

Emlékszem rá, hogy a cégalapításhoz székhelyszolgáltatót kellett keresnie és így kötötte meg a szerződést a szekhelyszolgaltatas24.hu-val. Én ajánlottam neki, mert csupa pozitív tapasztalataim voltak már ezzel a céggel.

A szekhelyszolgaltatas24.hu immáron több mint 10 éve működik sikeresen a magyar piacon. Először csak Budapesten, mivel az első irodáikat a fővárosban nyitották meg. Viszont azóta bővítették a szolgáltatásukat és már Újlengyelben is lehet céget alapítani. Hogy miért? Azért, mert ebben a Budapesttől nem messze található pici településen nem kell iparűzési adót fizetni, az önkormányzat nem szed be ilyenfajta adót és pont ezért több cég és multinacionális vállalat választotta ezt a települést a székhelyéül.

Ebből következik, hogy a cég kétféle csomagot ajánl, az egyik budapesti székhellyel, míg a másik újlengyeli székhellyel. Budapesten több címből is lehet választani, mert van irodájuk Pesten és Budán is, míg Újlengyelben logikusan csak egy cím van. A kétféle csomag alapvetően ugyanazt a szolgáltatást tartalmazza. A különbség az, hogy ugye Újlengyelben nem kell iparűzési adót fizetni, míg Budapesten kell, illetve a másik nagy különbség az árban van.

Szerintem, a székhelyszolgáltatás árak tekintetében abszolút felveszi a versenyt a többi céggel. Mind a két csomag esetében az árat fél évre kell kifizetni és egy hónapot ajándékba kapunk, így tulajdonképpen csak 5 hónapot kell kifizetni. A budapesti székhelyszolgáltatás esetében 29.900 Ft+ áfát, míg Újlengyel esetében 39.900 Ft+ áfát kérnek el. Ezek az árak szinte minden költséget fedeznek, általában már nem kell mást fizetni.

székhelyszolgáltatás árak

Anno, amikor ezt a céget választottam, akkor komoly befolyásoló tényező volt, hogy a székhelyszolgáltatás mellett profik a hatóságkezelésben is köszönhetően annak, hogy rengeteg ügyvédi irodával állnak kapcsolatban, így szinte biztos, hogy nincs olyan ügy, amivel még ne találkoztak volna.

Pénzügyileg egy igen stabil cégről beszélhetünk, amit nem csak ők mondanak magukról, hanem ezt alá is tudják támasztani a Bisnode AA minősítésével, mely Európa egyik legnagyobb cégminősítő vállalkozásától származik. Ez csupán 1 pontra van attól, hogy a legmagasabb, vagyis az AAA minősítést megkapja a cég.

Összességében tehát elmondhatom, hogy mind a székhelyszolgáltatás árak, mind a minőség, mind a hozzáállás tekintetében az egyik legmegbízhatóbb székhelyszolgáltatóról beszélhetünk ma Magyarországon.