A múlt hétvégén túrázni voltunk. Ilyenkor ez az egyik kedvenc elfoglaltságunk és szerintem a tavasz és az ősz a legjobb hónapok a túrázásra. Bátran elmondhatom, hogy abszolút profik vagyunk benne, mert már évek óta járunk. Anno még mint amatőrök kezdtük el, csak úgy hobbiból, illetve jópofa dolognak tűnt, de mára már ez egy valódi életforma lett. Kis túlzással azt is lehet mondani, hogy komoly megszállottjai lettünk ennek a sportnak.

Merthogy szerintem ez egy komoly sport. Amikor mondjuk napi 20-30 kilométereket megteszünk, akkor azért nem lehet azt mondani, hogy az semmi. Mert egyáltalán nem az. Ez is olyan, mint sok másik sport, hogy egyszerűen hozzá kell szokni, edzeni kell rá, meg kell edződni, mert csak úgy nem lehet lenyomni mondjuk egy 20 kilométert, ha az embernek nincs edzettségi szintje.

Ezen a hétvégén egy nagyszerű szálláshelyen szálltunk meg, ahol életünkben először találkoztunk hőszivattyúval. Előtte még sohasem, így egyből megkértük a szállásadónkat, hogy meséljen egy picit róla.

Ő elmondta, hogy ezt az adott hőszivattyút a Klimaglobal cégtől rendelte meg. Nagyon profik és abszolút meg van vele elégedve. Úgy került velük kapcsolatba, hogy egyszerűen látott egy hirdetést: Klíma és hőszivattyú értékesítés és telepítés profiktól! Egyszerűen megnézte a honlapot, kért tőlük egy ajánlatot, kijöttek felmérni a terepet, nagyon hamar megegyeztek mindenben és hipp-hopp be is szerelték a készüléket. Ez ilyen egyszerű és gyors, ha valaki a Klímaglobalt hívja.

A cégnek a fő profilja a klímák és hőszivattyúk értékesítése és beszerelése, vagyis teljeskörű szolgáltatást vállalnak. Sőt, emellett még garanciát is vállalnak a munkájukra, vagyis ha bármilyen meghibásodás lenne a géppel, akkor csak hívnunk kell őket és kijönnek elhárítani a hibát.

Miért jó választás a hőszivattyú? Mert ez egy roppant környezettudatos megoldás. Akinek fontos a környezetvédelem és az, hogy egy abszolút jövőbemutató készüléket szereltessen be a kertjébe, nos annak tökéletes választás a hőszivattyú. Nagyon kevés áramot használ, mert csupán a működtetéséhez kell némi áram, máshoz nem. Maga a készülék egyébként a természet energiáját használja fel, ami azt jelenti, hogy vagy a levegőből vagy pedig a talajból nyeri azt a hőt, amivel felmelegíti a vizet. Ezt a meleg vizet juttatja tovább a rendszerbe, amivel fűteni tudunk. Aki úgy dönt, hogy szeretne egy ilyet, annak mindenképpen hosszútávon kell gondolkoznia, mert nem egyik napról a másikra fog megtérülni, hanem hosszabb idő alatt. Attól sem kell félni, hogy egy hangos valamit szerelnek be a kertbe, mert egyáltalán nincs hangja, szinte teljesen észrevhetetlen, úgyhogy nyugodtan lehet tőle aludni.

Ha szeretnénk felvenni a kapcsolatot a céggel, akkor egészen egyszerűen az oldalon található űrlapot kell kitölteni, amelyben meg kell adnunk a nevünket, a telefonszámunkat, az email címünket, valamint azt, hogy melyik városba szeretnénk kérni a készülék telepítését. Emellett pedig hagyhatunk egy rövid üzenetet, amelyben érdemes leírni, hogy konkrétan melyik készüléket szeretnénk megrendelni, illetve bármilyen más olyan információt, ami érdekes lehet a Klímaglobal-nak.

Nagyon tetszett az elmesélés, és mondtuk is a tulajdonosnak, hogy milyen jó, hogy meglátta anno azt a bizonyos hirdetést: Klíma és hőszivattyú értékesítés és telepítés profiktól!