A sport világ életemben jelen volt a napjaimban, öt évesen kezdtem lovagolni, kamaszkoromban belekóstoltam a sziklamászásba és a via ferratába, és imádok túrázni. A vőlegényem hasonlóan sport függő, ezer éve evez és nagyon szeret kirándulni.

Mostanában a magashegyi túrázás felé kacsintgatunk, jártunk az itthoni kék túra útvonalán megtalálható legmagasabb hegyeknél, és most a határos szomszédjaink hegyeit fedeznénk fel.  Az állóképességünket azért ehhez még edzeni kell, de jó úton haladunk. A hétvégéink mindig kirándulással telnek, ez nekünk és a vizsla kutyánknak is jó tesz. Legutóbb a Zemplénben jártunk. Az Országos Kék Túra, az OKT vonalán túráztunk és rengeteg jó energiával szívtuk tele magunkat. Gondolkoztunk rajta, hogy a téli hidegben beiktatunk az egyik kirándulás után egy páros masszázst. A thai masszázs technikája mindkettőnknek megtetszett.

Egyikünk sem próbálta még, pedig sokan ajánlják a sportolás utáni masszázst. Meglátogattuk a https://karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs oldalát, hogy időpontot foglaljunk egy masszázsra. A honlapon rögtön megerősítettek minket abban, hogy igen, jót tesz a sportolás után a masszázs, mivel az izmoknak a téli megerőltetés után különösen szüksége van a jó nyújtó gyakorlatokra és a görcsök oldására.

A thai masszázs technikája – nem fog fájni, nem kell félni

A thai technika a simító és gyúró mozdulatokkal segít a csomókat feloldani a hát hosszanti izmaiban, a vállban, főleg a csuklyás izomban, a talpakban, a nyakban és szinte minden porcikánkban. Nekünk rögtön megtetszett, mert közel áll hozzánk a természet és annak a gyógyító erejében is hiszünk, hiszen minden nap tapasztaljuk azt. A természetgyógyászat nekünk a mindennapok része, a gyógyteák és cseppek segítenek fenntartani az ellenálló immunrendszerünket, hogy ne kelljen kihagyni a kirándulásokat betegség miatt. Örültünk, mikor láttuk, hogy a thai masszázs is alkalmaz herbáliás módszereket, és a növények és fűszerek őshonos thai termések.

 A https://karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs oldalon rengeteg fajta masszázs volt feltüntetve, máskor is menni fogunk, ha fájna valamink.

A téli hidegben átfagyott testet és lelket oldjuk fel egy meleg olajos masszázzsal

A karmathaimasszazs.hu oldalon láttuk, hogy a kényeztető páros masszázs csomagban mi választhatjuk ki, hogy milyen 90 perces masszázst szeretnénk párosítani a 30 perces relaxációs kikapcsolódással. Mivel eléggé átfagytunk és elfáradtunk a legutóbbi túránkon, így szinte rögtön rávágtuk, hogy egy meleg olajos masszázsban szeretnénk részt venni. Ez a masszázs fajta nem tekerő mozdulatokkal, hanem gyúró és simító formációkkal dolgozik, és az olajoknak köszönhetően még különlegesebb élmény. A meleg olajoktól a pórusaink kitágulnak, és így könnyebben áramlanak a testbe a jótékony hatású, gyógyító tápanyagok. Napokkal később is érezni lehet még, hogy valahogy a testünk megnyugodott, könnyebb, nyugodtabb, kisimultabb, az izmokban beállt görcsök feloldódtak és az elme is felfrissült, tiszta. Mi a belvárosi, Király utcában található szalonjukat választottuk.

A belváros szívében a nyugalom szigetére találtunk

Elsőre aggódtunk, hogy nem lesz nyugodt, meghitt a helyszín, mert a Király utca azért általában zajos és zsúfolt. De minden aggodalmunk elszállt, amint beléptünk a két ággyal berendezett, közös masszázs szobánkba, máris nyugodtnak éreztük magunkat az aromaterápiás illatoktól.

Minden pénzt megért, hogy lazíthattunk, és újjászületett testtel távozhattunk a szalonból. Ráadásul a páros masszás alatt minden percet együtt élhettünk át. Az egész csomagért nem is fizettünk sokat, főleg, hogy 20% kedvezményt lehetett most kapni minden masszázs fajtára, 35.900 Ft-ot megérte, hogy feltöltődtünk testileg és mentálisan, lelkileg is. Egy finom gyümölcskosárral zártuk a szeánszot, amit szintén kaptunk a csomaghoz.

Ajándékba haza viheted magaddal a testi-lelki nyugalmat

Miután haza mentünk nem ért véget a felemelő, könnyed érzés. Minden porcikánk újnak tűnt, nem fájt semmi, nem feszültek az izmaink, és én nem tudom, hogy mikor aludtam utoljára ilyen jót, mint a masszázs utáni estékben.