Miután kipróbáltam, hogy milyen kiugrani egy repülőből, teljesen függő lettem. Nagyon szeretem feldobni a hétköznapokat apró dolgokkal, de amikor ennél egy kicsit többre vágyok , akkor valami extrém dologra van szükségem. Így jött az ejtőernyőzés, amit már nagyon ki akartam próbálni.

Amikor várandós lettem, akkor egy kicsit le kellett mondanom ezekről a dolgokról. Egy idő után teljesen más tevékenységek váltak kihívássá számomra. Hiszen nagy pocakkal már nem olyan egyszerű pl. egy cipőt felhúzni.

Mivel ebből is szerettem volna a legtöbbet kihozni, ezért elmentem egy kismamafotózásra. Szoboszlai Kriszti nagyon szép képeket tud készíteni erről az időszakról is, ezért amikor először megláttam a képeit, akkor nagyon megörültem. Hiszen egyből tudtam, hogy a kismamafotózás többé már nem kérdés számomra. Olyan szép egyedi képeket készít, amiket miután megláttam úgy döntöttem, hogy ilyen fotókat szeretnék látni magamról is.

A kismamafotózás teljesen zökkenőmentesen zajlott és a hangulat is felhőtlen volt. Mondjuk ezen nem lepődtem meg, hiszen a visszalépésekből is az derül ki, hogy Szoboszlai Krisztivel mindig nagyszerű a hangulata a fotózásoknak, a gyerekekkel könnyen szót ért, ezért családi vagy gyermek fotózásra is bátran lehet hozzá menni. Illetve szívvel, lélekkel készíti a képeket.

A weboldalon mindegyik fotózási fajtáról lehet találni információkat illetve referencia képeket is. Ha kíváncsi vagy ezekre, vagy csak a képeket szeretnéd megnézni, akkor ezt bármikor megteheted.

Még a fotózás menetéről is tájékozódhatsz a weboldalon, ezért bármire is legyél kíváncsi, a honlapon biztosan választ fogsz kapni a kérdésedre. Ha mégis maradna benned kérdés, akkor pedig nyugodtan felveheted a kapcsolatot Szoboszlai Krisztivel, aki nagyon szívesen válaszol minden felmerülő kérdésre.

Nézz szét a weboldalon és foglalj időpontot hozzá minél hamarabb!