Nem. Legalábbis olyan értelemben, mint mondjuk a hegymászás semmiképp. Valami pejoratív értelemben talán. De egy kanapé nyugalmából végezhető billentyű/kontroller püfölés szerintem soha nem lesz olyan “extrém”, mint bármi, ami a való életben történik és a tényleges, aktív részvétel elkerülhetetlen hozzá.

Ettől függetlenül persze imádom a számítógépes játékokat, valamilyen szinten ezeken nőttem fel – természetesen a játszótér meg a “grund” mellett. Ezek szerintem minden ’90-es évek gyerekének a sorsát végigkísérték. Néha még ma is szívesen leporolok egy-egy klasszikust. Örülök, hogy most minden eszközöm rendben is van hozzá, mert nem lenne kedvem szöszölni olyasmivel, mint a pc javítás. Pedig jócskán tudok olyan helyet mondani Budapesten, ahol biztosan pillanatok alatt meg tudnának szerelni gyakorlatilag bármit.

Általában a laptopomat a PCMentorhoz szoktam vinni Pestre, a Thököly út felé. Ott is vettem tőlük az eszközt és azóta sincs vele semmi problémám. Ők tulajdonképpen egy laptop és PC szerviz, akik mellette foglalkoznak adás-vétellel is, a használt és az új termékeket illetően is. Kedvező áraik vannak, gyorsan dolgoznak és nagyon barátságokat. Nagyon tudom díjazni, hogyha egy szolgáltatónál nem csak a tényleges tevékenység megy flottul, hanem minden más körítés is, amitől emberi lesz az egész folyamat, nem pedig valami automatizált lelketlen favágás. Nekem ez mindig sokat tud hozzátenni a vásárlási élményhez, hogyha úgy érzem, hogy örülnek hogy ott vagyok és biztosítanak róla, hogy mindent megtesznek, hogy segítsenek a problémámon és mindezt nem méla undorral teszik. Teljesen mindegy hogy pc javításról van-e szó a 10-20 ezres árkategóriában, vagy esetleg valamilyen komolyabb, akár céges flotta megrendelésről 1-2 nullával többért. Egy mosoly mindenhez jól passzol és ezt itt eddig mindig megkaptam. Azt hiszem engem ezzel megvettek, én meg ezért (is) vettem náluk laptopot.