Amikor megismerkedtem a vőlegényemmel, még nem gondoltam abba bele, hogy a sport iránti szenvedélyével mit is fogok hosszabb távon kezdeni. Amikor megismerkedtünk, már akkor is falat mászott beltéren, és azzal kísérletezett, hogy kötél nélkül másszon természetesen falakon. A hegymászás mindig is az életéhez tartozott, és minél magasabb csúcsukat szeretne meghódítani. Természetesen féltem minden egyes ilyen új ötletekor, de tudom, hogy a támogatásommal meg tudja csinálni, amit eltervezett magának, legyen szó bármilyen extremitásról.

A sportban a mozgás a lényeg legyen bármennyire is szokatlanul extrém.

Ennyire nem extrém az a dolog, ami velünk történt, hogy az otthoni nyomtatónkba tonert kellett rendelnünk. Megugrottuk a feladatot és egy remek cég ismeretével lettünk gazdagabbak, akikkel maximálisan elégedettek vagyunk. Most először kellett tonert rendelnünk és egy kis internetes kutatással jutottunk el ahhoz a céghez, mármint a honlapjára; nyomtatoalkatresz.hu/toner, ahonnan végül megrendeltük a mi tonerünket.

Viszonylag gyorsan kellett a toner, mivel a nyomtatót használni szerettük volna a munkánkból kifolyólag. Ezért is kerestünk olyan céget, akik a kiszállítást akár másnapra vállalni tudja , természetesen ár érték arányosan a toner árát is néztük, hiszen nem szerettünk volna irreálisan sokat fizetni érte. Két szempontunk ennél a cégnél teljesült, a szállítást másnapra írták, és ami nagyon meglepett minket már a megrendelésnél, hogy a szállítás ingyenes, ilyet is kevés rendelős oldalon lehet tapasztalni, hogy a házhoz való szállítás ingyenes. Gondoltuk nézzünk körül az oldalukon, ez már nem indulhat rosszul, tök jól felosztott oldallal találtuk szemben magunkat, a legegyszerűbb kezelési móddal meg lehet találni a keresett tonert, úgy hogyha tudjuk természetesen, hogy milyen márkájú és típusú a nyomtatónk.
Tehát ez az oldal; nyomtatoalkatresz.hu/toner amire rátaláltunk annyira jó, hogy nem is kerestünk tovább, illetve annyiban ment tovább keresés, hogy maga az oldalon megkerestük, hogy árulnak -e egyáltalán olyan tonert, mint amilyen a mi nyomtatónkba illik.

Gyorsan rátaláltunk a márkára és már csak reménykednünk kellett, hogy árulnak abba a típusba való tonert is, ami nálunk van. A számát lelestük és tényleg mekkora mákunk volt, hogy a cég forgalmazza az általunk keresett tonert. Szuper oldal, nyomtatoalkatresz.hu/toner, ahol tényleg minden megtalálható, amit keres az ember.

Csak abban reménykedtünk – hogy az teljesen rendben van-, hogy megtaláltuk, nagyon kedvező áron forgalmazza ez a cég a tonert, de vajon milyen gyorsan szállítják ki a megrendelt termékeket részünkre. Annyira elnyerte a tetszésünket a termékkínálat, hogy a darabáras akció miatt 2 tonert is megrendeltünk.

A megrendeléskor nem lehetett tudni, hogy mennyire leterhelt a cég a különböző akciói miatt, de reménykedtünk, hogy a szállítás a lehető leggyorsabban megtörténik. Nem kellett félnünk rövid időn belül megkaptuk mind a két termékünket. Amelyek eredetiek, igaz a cég forgalmaz utángyártott tonereket is, de most mi a gyári tonerek közül választottunk. Nem azért, mert úgy gondolnánk, hogy nem olyan jó minőségűek az utángyártottak, de most ezt tartottuk jónak, lehetséges, hogy a következő rendelésünkkor megpróbáljuk az utángyártott fajtát, hogy az hogy szuperál. Kíváncsiak vagyunk, hogy azzal hány lapot lehet vele tökéletesen nyomtatni.

A csomag nagyon gyorsan megérkezett és mi izgatottan szereltük/ cseréltük ki a tonert, bíztunk abban, hogy ténylegesen jót rendeltünk, de nem kellett volna ilyesmitől tartani, hiszen tökéletesen beleillet, és azóta is szépen nyomtat a nyomtatónk. Barátainknak is ajánljuk a céget, hiszen mi nagyon meg vagyunk elégedve a szolgáltatásukkal.