Sokáig tartott, mire megértettem, hogy az extrém sportok miért jelentenek számomra valami egészen mást, mint a “hagyományosabb” sportok.

A normális sportok igazából arról szólnak, hogy valaki mást kell legyőznöd benne. Jobb időt kell futni, több gólt kell rúgni, vagy a földre kell vinni valakit például. Persze ez is tud érdekes és izgalmas lenni, de van valami, amit az extrém sportok tudnak nyújtani, de ezek nem: önmagad legyőzése.

Mert az extrém sportolás tulajdonképpen erről szól: leküzdeni a félelmeidet. Biztosan tudjátok mire gondolok, hiszen láttátok már ilyen sportokat a a neten vagy a TV-ben. Például mikor egy szörfös a félelmeit leküzdve felülkerekedik a hullámokon, az valami egészen elképesztő a szememben. De ide sorolhatnám azokat a gördeszkásokat is, akik elképesztő mutatványokra képesek, és egy átlagos ember biztos eltörné valamijét, ha megpróbálkozna ezekkel a mozdulatsorokkal.

Szóval igen, a sportolásnak ez a formája bizony veszélyes is tud lenni, és akár sokszor tragikus eseményhez is vezethet. Gondoljunk csak a hegymászókra vagy a barlangászokra.

Ettől függetlenül én látom benne a szépséget, és persze a gördeszkázás során azért nem veszélyeztetem az életemet, maximum csak a csonttörést kockáztatom, és ez nálam még bőven belefér.

Az külön öröm a számomra, hogy a lakhelyemhez közel épült egy gördeszkásoknak szánt pálya, ami tökéletesen alkalmas a komolyabb mutatványok bemutatására is, szóval már nem is kell messzire mennem, ha szeretném a hobbimat űzni.

Az ilyen extrém sportok másik hozadéka, hogy rengeteg embert megismerhetsz! Sok barátot szereztem már az ilyen pályákról, sőt, a barátnőmet is egy ilyen helyen ismertem meg. Elmondhatom, hogy ez a sport számomra sokkal többet adott, mint a testmozgás. Emberileg is fejlődtem általa, és sokkal többnek érzem magam, mint régebben.

Semmit sem utálok jobban, mikor éppen készülnék deszkázni, de aztán valami sajnos közbejön, és emiatt dobhatom a terveimet a kukába. Ilyenkor úgy érzem, mintha a bennem felgyülemlő energiával semmit nem tudnék kezdeni, és szinte felrobbanok.

Pedig valami ilyesmi történt pár hete is, de azt hozzá kell tenni, hogy meglepően gyorsan pont került az ügy végére.

Úgy indult a történet, hogy egy pénteki napon arra lettünk figyelmesek, hogy valami nagyon nem stimmelt a fallal. Konkrétan elkezdett vizesedni, egyik napról a másikra. Szóval az már sejtettük, hogy itt valami komoly baj van, és szükségünk lesz egy víz fűtésszerelő szakemberre, ha nem szeretnénk, hogy tovább terjedjen a probléma.

Se nekem, se a barátnőmnek nem volt sok tapasztalata a szerelőkkel, így fogalmunk sem volt, hogy kihez lenne érdemes fordulni. Ezért a jó öreg internetes keresőhöz fordultunk, és reménykedtünk, hogy sikerül találni egy olyan valakit, aki megbízható, gyorsan kiérkezik és nem is dolgozik túl drágán. Ez akkor ott egy hiú ábrádnak tűnt, és nem is reménykedtem benne, hogy egyhamar sikerül találni valakit.

De aztán ráakadtunk a topvizgazfutesszerelo.hu weboldalára, és a mai napig csak hálálkodok magamnak, amiért őket választottam.

Ők egy sokoldalú, felkészült, profi és hatalmas tapasztalattal rendelkező brigád, akik már annyi javításon vannak túl, hogy nem igazán lehet nekik újdonságot mutatni a területükön.

Már a weboldaluk is azt sugallja, hogy egy igazán príma társaságról van itt szó, akiknek semmi sem jelenthet akadályt. Csak lépjetek fel, és nézzétek meg! Látni fogjátok, hogy ez ténylegesen egy olyan internetes felület, melyre egy rossz szavunk sem lehet, hiszen minden tekintetben megfelel az elvárásoknak.

Átlátható, könnyen kezelhető, de a legfontosabb: tájékoztat! Minden, amit tudnod kell erről a szolgáltatóról, azt megtalálod a weboldalukon.

Vegyük például az egyik leglényegesebb kérdést: pontosan milyen ügyben lehet őket hívni? A weboldal erről is kellő tájékoztatást nyújt. A következő problémákkal kereshetjük őket: csőtörés, dugulás, gázszerelés, csatornázás, vízszerelés és fűtésszerelés.

Ez azért nem kevés, igaz? Őket aztán tényleg bármit megjavítanak, ami csak elromolhat egy háztartásban, az biztos!

A weboldalukat azért is érdemes olvasgatni, mert sok olyan információt találhatsz rajta, ami akár rád is vonatkozhat. Például itt arról is olvashatsz, hogy az általuk adott számlát a biztosítók is elfogadják. Bevallom, ez nekem hatalmas előnyt jelentett, hiszen az ilyen munkálatok sokszor drágák, de ha van ilyen biztosításod, akkor a topvizgazfutesszerelo.hu egy tökéletes választás, hiszen ők minden esetben adnak számlát. Azért ez egyáltalán nem mindegy!

A kapcsolatfelvétel is szörnyen egyszerű, ha róluk van szó. Akár visszahívást is kérhetünk, ha úgy jobbnak tartjuk. A weboldalon található hibabejelentő segítségével csak meg kell adnunk néhány fontosabb adatot és elérhetőséget, és rövidesen vissza is hívnak minket!

A velük történő telefonbeszélgetés során már azonnal éreztem, hogy jó választásnak bizonyultak. Valószínűleg érezték a hangomon, hogy eléggé el vagyok keseredve a vizes fal miatt, ezért igyekeztek megnyugtatni, hogy ne aggódjak, mert már sok-sok alkalommal láttak ilyet, és eddig mindig megoldották.

Kértem őket, hogy jöjjenek ki a lehető leghamarabb, és ennek eleget is tettek. A telefonhívást követően röviden már ott is volt a szerelő a lakásunknál, aki mindenféle modern felszerelést is hozott magával. Nagyjából már tudta, hogy mi lesz a probléma, hiszen a telefonos beszélgetés során alaposan kikérdeztek a helyzetről. Ez azért is jó, mert így kisebb az esélye, hogy a szerelőnek többször kéne fordulnia. Hiszen ez a szolgáltató arra törekszik, hogy a problémát a lehető leggyorsabban és a lehető legjobb áron javítsa ki!

Tapasztalatból mondom, hogy ez valóban így van!

Azonnal megvizsgálta a problémás falat, és az okát is olyan gyorsan felfedezte, mint a villám! Kicsit tartottam attól, hogy a munkálat majd sok mocsokkal és piszokkal fog járni, de ez a félelmem is teljesen alaptalan volt, hiszen a szerelő igyekezett ezt annyira minimalizálni, amennyire csak az lehetséges!

Mikor egy jó víz fűtésszerelő az, amire szükség van, akkor pontosan valami ilyesmire gondolok. Gyors, precíz és alapos volt, és akkor sem tudtam volna hibát találni a munkájában, ha fizetnek érte.

Azóta már több ismerősnek és barátnak is ajánlottam őket, és eddig mindenki szuperlatívuszokban beszélt róluk. Ezért is írok róluk itt is, mert szeretném, hogy minél több emberhez eljusson a hírük, mert egyszerűen megérdemlik.

És megérdemled Te is, hogy olyan szerelőt hívj, aki korrektül elvégzi a munkát. Szóval ne is keress tovább, mert ők a legjobbak! Remélem már el is mentetted az elérhetőségüket, hiszen sosem tudhatod, hogy mikor lesz hirtelen szükséged ilyen szerelőkre!

További kérdéseid maradtak? Bár elég sokat írtam róluk, érhető, ha még többet szeretnél tudni róluk. Ebben az esetben csak annyi a dolgod, hogy a weboldalukra mész, és megkeresed a válaszaidat, de persze fel is hívhatod őket! Ők mindenben segíteni fognak Neked, pont úgy, ahogyan nekem is!