Már kiskoromban is megmutatkozott, hogy mennyire szeretem azokat a dolgokat csinálni, amik megdobják az ember adrenalinszintjét. Ezért ugráltam le mindig fákról, magas helyekről, persze ezzel ráhozva a frászt a családtagjaimra. Azóta sem csillapodott bennem ez a szenvedély, csak ma már jobban odafigyelek a biztonságra is. Ugrottam már ki repülőből, siklóernyőztem, illetve a bungee jumpingot is kipróbáltam, de mindig meggyőződtem róla először, hogy az egész sportcselekmény biztonságos körülmények között van – e lebonyolítva. Hiszen nem minden a jó élmény, még sok időt szeretnék eltölteni a családom körében, és ezt nem veszélyeztetheti semmilyen hobbi sem.

Szerver bérlés dedikált brand szervereken – RackForest

De nem csak a sportok esetében maradok a biztonságnál és a jól bevált dolgoknál, hanem szerver bérlés esetében is. Néhány éve szükségem volt erre a szolgáltatásra, és ekkor találtam rá a rackforest.hu oldalra, amivel azóta is nagyon meg vagyok elégedve. A szerver bérlését követően már 24 óra múlva rendelkezésemre is állt, ahogyan azt ígérték, de a legkorábbi időpont egy órán belül is lehet! Ami azért valljuk be, igen egyedülálló a maga nemében.

Ha esetleg a szerver meghibásodna, akkor sem kell kétségbe esni, ugyanis azonnal csereszervert bocsát a vállalat az ügyfél rendelkezésére. Többek között nekem ezzel kapcsolatban voltak aggályaim, mert voltak már rossz tapasztalataim a korábbiakban, de itt nem kellett csalódnom. De nem csak ez a pozitív dolog, hanem az is többek között, hogy a cserealkatrészről is a rackforest.hu munkatársai gondoskodnak meghibásodás esetén! Továbbá a vállalat az év minden napján figyelemmel kíséri a szerverünk működését, így ha valami rendellenességet észlelnek, akkor azonnal tudnak is lépni az ügy érdekében, hogy minél hamarabb megoldódjon a probléma.

Mindezeket elolvasva tudtam, hogy nem kell tovább keresnem, ugyanis megtaláltam a nekem való szerver bérlési szolgáltatást. Azóta sem bántam meg, eddig semmi problémám nem volt, pedig már jó ideje a vállalat ügyfele vagyok. Ha bárki gondolkozik, hogy igénybe vegye a szolgáltatást vagy sem, én csak bátorítani tudom, hogy tegye meg ezt a lépést!