Tegnap éppen az egyik extrém sportoló barátommal találkoztam. Nagyon szeretem a történeteit hallgatni, mert mind egytől- egyig nagyon mulatságos szokott lenni. Tényleg ő az, akivel minden megtörténik, amit az ember  a Facebookon pörgetve lát és nevet rajta. Most is pont egy ilyen történetről mesélt nekem, ugyanis előző héten épp egy fagyizóban járt, mert miután kikérte a kávéját a pékségesnél és kilépett az ajtón, nagyon megkívánta a fagylaltot, így úgy döntött, hogy odamegy kérni egyet. Ám mikor sétált volna oda valamiben megbotlott és az egész kávéja a fagylaltpulton lévő jégkása készítő gépre ömlött, meg persze az eladó lányra. Szegény, ugye?

Sajnos a jégkása készítő gép elromlott és a barátom annyira kellemetlenül érezte magát, hogy hiába beszéltek meg mindent a pultos lánnyal és mondta neki, hogy semmi baj ne aggódjon emiatt, ő mégis úgy gondolta, hogy vesz neki egy másikat, ha már tönkre tette azt. Így elkezdett oldalakat bújni, ahol lehetett ilyet kapni. Ennek következtében talált rá az Rdealer hu weboldalra, ami egyből nagyon szimpatikus volt a számára. Azt mondta, hogy elsőre egy nagyon könnyen kezelhető, jól megtervezett oldallal találta szembe magát. A jobb felső sarokban ott volt a garanciákkal kapcsolatos információ, ami új gép esetén 1 év, használt gép esetén pedig 3 hónap volt. 

Mellette pedig a kapcsolat és egy blog, ahol rengeteg hasznos infót lehetett olvasni a különböző gépekről. Persze az is nagyon fontos szempont volt, hogy nyilván nem akart vadi új gépet drágán venni, így nagyon jó lehetőség volt számára, hogy jó állapotú használt jégkása gépeket is talált rajta. Úgy döntött, hogy mindenképpen az Rdealer hu weboldalt választja és ajánlotta nekem is, ha esetleg valaha velem is hasonló dolog történne, bár ezt nem tartom valószínűnek.