Tudni kell rólam, hogy imádom az extrém sportokat. Vadvizi evezés, hegymászás és még sorolhatnám. Több kontinensen is voltam már és néhány fős csapatunkkal keressük a kalandokat. Most is éppen Spanyolországba készülünk. Egy héttel az indulás előtt mindig meggyőződöm róla, hogy minden megvan, amire szükség lehet.

Sajnos cöliákiában szenvedek és ez sokszor megnehezíti az életet. Nem ehetem azokat az ételeket, melyeket mások szeretnek és ha olyan helyre megyünk, hogy nem tudunk bármit megvenni, gondoskodnom kell magamról már jó előre. Persze, mint sokan mások, én sem szeretek boltokba járni és napokat eltölteni azzal, hogy megveszem ami kellhet és akciók után kutatok.

A Biocity.hu-t már több éve használom és nagyon meg vagyok vele elégedve. Számomra főként a gluténmentes termékek vonzóak, viszont az étrend kiegészítőket és tisztálkodási szereket is innen veszem. Tetszik az, hogy mindig hírlevelet kapok, amikor valami újdonság jelenik meg az oldalon, valamint az akciókról is rögtön értesülök.

A hűségprogramba már nagyon régen beléptem és ezért még többet tudok spórolni a már egyébként is szuper árakon felül. Már 10.000 Ft-os vásárlás felett jóváírást kapsz és ezeket akár már a következő alkalommal be tudod váltani. Minél magasabb az érték, annál többet kapsz vissza és ha meghívod a barátaidat az oldalra, akkor mindketten kedvezményben részesültök.

Opciók

Az Akciók és Okoshét fülek alatt találod azokat a termékeket, melyekhez olcsóbban lehet hozzájutni a héten vagy időszakosan akcióban vannak. A Biocity.hu weboldalon rendelt termékeket kérheted házhozszállítással vagy akár csomagpontra vagy Pick Pack Pontra is. Ha csak néhány dolgot szeretnél vásárolni, akkor lehetőséged van arra, hogy 6900 Ft felett ingyenes kiszállítást kérj csomagpontra. Ezekből a pontokból több mint 300 van jelenleg országszerte, ezért nagy valószínűséggel hozzád közel is található egy.

Az ingyenes házhozszállítási vagy Pick Pack ponti opciókat 12.900 Ft felett veheted igénybe. Akkor érdemes a pontra rendelni a csomagot, ha tudod, hogy senki sem tudja majd átvenni, amikor kiszállítják. Ott bármikor átveheted termékeidet nyitvatartási időben. Ezekből a pontokból több mint 500 található szétszortan az országban.

Kosarad feltöltése nem fog különösebb nehézséget okozni. A Biocity.hu hatalmas választékkel és kedvező ajánlatokkal várja vásárlóit. A termékeket márka vagy kategória szerint is ki tudod választani. Egy-egy termék leírása nagyon részletes. Például az egyik kedvenc természetes édesítőszerem a kókuszvirág cukor. A weboldalon pontosan le van írva, hogy ez tulajdonképpen micsoda és miből készül. Ezután az előnyeiről is részletes olvashatunk valamint egy felhasználási javaslatot is találunk. Emellett a pontos energiatartalom és összetevők leírása is mellékelve van.

Csak ajánlani tudom

Több ismerősömnek is ajánlottam már az oldalt, akik különleges étrendet preferálnak és rengeteg vegán ismerősöm is van. Tudni kell, hogy a vegánok nem csak az étkezésben nem használnak állati eredetű összetevőket, hanem a kozmetikumokra és minden másra is szeretnek odafigyelni.

Sok olyan embert ismerek, aki nehezen talál vegán C vagy D vitamint. A Biocity.hu weboldalon ez sem probléma, mert néhány pillanat alatt több féle vitamin közül tudunk választani és megtalálni a számunkra megfelelőt.

Szerencsére az én csomagom is megérkezett már jóval az indulás előtt. Egy biztos, hogy nem kell aggódnom majd felesleg és kétséges vásárlások miatt, mert mindent sikerült megvennem az útra. A Biocity.hu megkönnyíti az életemet és rengeteg időt spórol meg számomra. Imádom és mindenkinek ajánlom.