Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu

Nagy társaságban teljesítménytúrázni nagyon jó élmény. Kikapcsol, megfelelően felpörget és hosszú, erős barátságokat szül.

Szervezőnek lenni viszont nem a legkönnyebb feladat. Már hosszú évek óta szervezek teljesítménytúrákat egy fix, kemény csapatnak. Ennyi idő után elmondhatom: kivétel nélkül mindig akad valaki, aki az utolsó pillanatban jelzi , hogy valami nagy gebasz van. Pölö nincs megfelelő hátizsák, a kishúga elvitte a sátrat máshová, és sorolhatnám…

A pár hónappal ezelőtti kirándulás előtt egy héttel egy régi motorosunk, Petya hívott fel azzal, hogy a párja új kutyája szétrágta a bakancsot, amiben jött volna. Mondta, hogy megpróbál még a kirándulásig új bakancsot venni. De ne nagyon számítsak rá, hogy sikerül, mert a közelben sehol nincs sportbolt, a rendelt csomagok meg nem hiszi, hogy kiérnek egy hét alatt.

El is könyveltem magamnak, hogy oké, akkor Petya kilőve, de azért valahol mélyen reménykedtem. Mint az indulás napján kiderült, nem hiába reméltem, hogy mégis tud jönni, amikor megérkeztem a parkolóba, örömmel láttam, hogy ott feszít Petya barátunk egy vadiúj túrabakancsban.

Megkérdeztem, hogy sikerült mégis eljönnie, mire elmesélte, hogy talált egy remek weboldalt, a Cipő Marketet, ami megoldotta a problémáját.

Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu

Miután hazaértünk a túráról, észrevettem, hogy az én bakancsom sem a legjobb már, ezért rákerestem a Petya által ajánlott oldalra. A Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu meglepően széles választékát kínálja a márkás cipőknek. Férfi vagyok, de kész vagyok bevallani, hogy az oldalon található rengeteg cipő látványa egy pillanatra engem is teljesen magával ragadott.

Itt nem rémálom a cipővásárlás

Kifejezetten utálok cipőt vásárolni, mert a boltban a sok cipő között szinte lehetetlen megtalálni azt az egy-két modellt, ami tényleg érdekli az embert. A Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu viszont kiváló szűrőlehetőségek segítségével mindent megtesz azért, hogy minél hamarabb rátaláljunk arra, amire épp szükségünk van.

Természetesen szűrhetünk márka és szín szerint, illetve kiválaszthatjuk, hogy mekkora méretű cipőre van szükségünk, és azt az ár-intervallumot is megadhatjuk, amit a pénztárcánk (és a lelkiismeretünk) elvisel. Ezek elég általános szűrőlehetőségek, ugyanakkor könnyű navigálást tesznek lehetővé a Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu virtuális polcai között.

Ezeken kívül van még egy plusz szűrő, amit máshol még nem láttam, viszont baromi jó ötlet, úgyhogy fontos kiemelni. A Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu-nál egy nagyon ötletes szűrő alkalmazásával lehetőségünk van kiválasztani, hogy az elérhető mértékek közül mekkora akció legyen a keresési eredményként feldobott cipőkön. Ezzel pedig nagyot dobnak a vásárlói közérzeten. Nem ciki érzés ugyanis, hogy egy amúgy eléggé zsebbenyúlós cipőboltban Te akciós lépőket nézel. Hanem az oldal szinte kér téged, hogy nézegess előbb akciós cipőket.

A méret sem lutri

Az online cipővásárlás tehát – különösen a Cipő Market-nél – sokkal kényelmesebb, mint az offline verzió. Viszont a legtöbb webáruháznál elég nagy lutri szokott lenni, hogy az általunk ismert “hivatalos” lábméretünk vajon megfelel-e a kiválasztott cipő méretének, vagy eggyel kisebb/nagyobb kéne helyette.

A Cipő Market nagyon könnyen orvosolja ezt a problémát, az oldalon elérhető ugyanis egy borzasztóan részletes mérettáblázat. Itt pontosan meg van adva, hogy a méret megállapításához a cipők melyik részét kell lemérni. Ez sokat segít abban, hogy pontosan tudjuk összehasonlítani otthoni, már kipróbált cipőinket a táblázatban látható adatokkal.

Emellett a szűrési lehetőségek újításához hasonlóan zseniális ötlet az, hogy a Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu márkánként adja meg a mérettáblázatokat. Így ha ezeket használjuk, egészen biztos, hogy nem lesz gond a méretezéssel.

Szállításban is elsőrangú

A Cipő Market tehát összességében egy szuper online cipőbolt. A királyságára a koronát pedig a hihetetlenül kedvező szállítási feltételek teszik fel.

A rendelések kiszállítása (60 ezer forint alatt) egységesen 1000 forint, ami a mai webshopok árai között abszolút barátságosnak számít. Ráadásul ezért az árért cserébe egy csomag esetén 1-2 nap a szállítási, de több csomag esetén is maximum 4 nap alatt megkapod, amit rendeltél (erre az esetre az oldal 1-4 napos szállítási időt ír).

Összességében tehát a Cipő Market az online cipővásárlás minden rémálmát lerombolja, ezzel együtt pedig valóságos élménnyé teszi az amúgy sokszor kellemetlen cipővadászatot. Bár most végül nem rendeltem cipőt, legközelebb mindenképp innen fogok majd!