Energetikai tanúsítványt kellett szerezünk, gyorsan

Nemrég nagy fába vágtuk a fejszénket: úgy döntöttük, hogy eladjuk a debreceni lakásunkat, mert a fővárosba költözünk. Gondolatban olyan egyszerűnek tűnt minden. Pillanatok alatt feldobtuk a hirdetést a lakásról, nagyon sok szép fényképet is készítettünk hozzá. Valószínűleg tényleg megnyerőre sikerülhettek a fotók, mert sok telefonhívást kaptunk a hirdetés után. Mégis, amikor a tettek mezejére kellett lépni, rájöttünk, hogy azért van ám teendőnk még az eladás előtt bőven. Az egyik legnagyobb feladat, amit meg kellett ugranunk, hogy rendelkezzünk energetikai tanúsítvánnyal. Most már ugyanis nem csak az új, de a régi építésű ingatlanoknál is kötelező elem a tanúsítvány megléte az eladáshoz. Így hát elkezdtünk utána nézni, mi is ez valójában, és honnan tudnánk a legjobb árat szerezni rá.

Így hát lassan azt érzem, sportot űzök abból, hogy megtudjam, mi is az energetikai tanúsítvány ára. Sok céget kontaktáltunk, de a legtöbb vagy nem rendelkezett országos lefedettséggel, vagy nem dolgoztak azzal a sebességgel, amire nekünk szükségünk lett volna ebben a helyzetben. Végül aztán szerencsére rátaláltunk az e-tanusitas.eu oldalra, és fellélegezhettünk. Itt ugyanis a mi igényeinknek megfelelően dolgoznak a kollégák: ha kell, akkor hétvégén vagy hétköznap a rendes munkaidő lejártával is! Ráadásul országos lefedettséggel rendelkeznek, így nincs megkötve a kezünk azzal, hogy helyi tanúsító céget keressünk.

E.tanusitas.eu – ha gyors segítségre van szükségetek

Az energetikai tanúsítvány árat tekintve is nagyon jól jártunk, azt hiszem. Az árlistájuk megtekinthető a honlapjukon, de kérés esetén természetesen egyéni árakat is kalkulálnak. De ezt is úgy, hogy már a segítségnyújtás is díjmentes! Kérés esetén ugyanis díjmentesen visszahívnak, hogy egyeztessünk a részletekről. Ezt követően időpontot egyeztetünk a helyszíni felmérésre, ami, mivel országos lefedettséggel rendelkeznek, szerencsére könnyűszerrel és gyorsan megvalósítható. Ahogy ezzel végeztek a kollégák, azonnal elküldik az adatokat a központba, ahol a munkatársak szimultán meg is kezdik az adatok feldolgozását. A tanúsítványok 24 óra alatt elkészülnek, de ha sürgős, akkor 12 óra alatt is kézhez kaphatjuk őket. Az egy napos vállalási határidő ráadásul semmilyen plusz költséget nem von maga után, amivel azt gondolom, igazán erősek tudnak lenni a piacon.

De hogy egyéb kedvezményekkel is kedvesedjenek az energetikai tanúsítvány ára mellett, a munkáról számlát adnak, így azt SZJA elszámoláshoz is fel tudjuk használni. Ráadásul most minden partnert 4.000 Ft értékű Ingatlan Kisokossal ajándékoznak meg, amihez így ingyenesen juthatnak hozzá az érdeklődők. Mi nagy hasznát vettük az ajándéknak, és nagyon megörültünk neki, nem számítottunk rá. A tanúsítványt végül e-mailben, elektronikus formában kértük, így még a futár kiszállítási idejét sem kellett megvárnunk. Ajánlom mindenkinek, akinek gyors és profi segítségre van szüksége energetikai tanúsításhoz!