A testvérem minden extrémnek vélt sportban kipróbálja magát. Nem tud lenyugodni, mindig vagy magasban, vagy nagyon gyorsan kell mennie. Olyan mintha ez éltetné, a folyamatos pörgés, hogy mindig valahol tud lenni, és hogy újra és újra ki tudta tolni a saját határai, és elvezi, hogy egy -egy újabb, általunk csak hóbortnak nevezett próbálkozása után, mindig ki is sikerül tolni azt a határt. Szerintem nem csak ezt élvezi, hanem azt is, hogy ezzel minket az őrületbe tud kergetni, aggódunk érte, másfelől pedig büszkék vagyunk rá, hiszen nagyon jó, hogy ennyire nyitott minden sport tekintetében.
És ez így jól is van, de nem csak az extrém sport van a világon, hanem ott vannak a mindennapi dolgok is, amiben helyt kell állnia. Ebben azért kisebb nagyobb sikerei vannak, hiszen múltkoriban dugulása keletkezett a lakásában. Nem lenézve a testvéremet, elmondása szerint próbálta a problémát megoldani, olyan módszerekkel, amit ő jónak gondolt, illetve, aminek utána olvasott, hogy segíthet rajta. Mindenféle természetesnek mondott szereket a lefolyóba öntött, hogy valami elindítsa a fennakadást, és a dugulás megszűnjön. Mindenféle mechanikusok mozdulatokat is végzett, de nagy bánatára nem vezetett egyik próbálkozása sem eredményre. Tűnődött, hogy márpedig ez az állapot hosszabb ideig nem tartható, hiszen így a vizesblokkok használhatatlanok, az meg nem kell a fejére, hogy még ki is bukjon a kagylóból ama víz. Így nem is csinált semmi egyebet, minthogy szakember után kezdett keresni, aki viszonylag gyorsan ki is tud érkezni, mivel ténylegesen egy lakás nem lehet sokáig így.

A duguláselhárítás budapest beírt címszóra számos találat feljött, de a testvéremnek a legjobb kellett mind közül. Ebben az esetben ténylegesen nem lehet beérni egy kontárral, így jobban utána kell járni a szakembereknek.

A duguláselhárítás Budapest címszó nagy szerencsére a testvéremnek egy remek szakember kihozott, akinek már a honlapja is nagyon megnyerte őt, a vizgazfutesszerelo24.hu. Ritkán látni olyat, hogy egy víz, gáz, fűtésszerelőnek ennyire profi honlapja legyen. Ténylegesen minden hasznos információ megtalálható rajta, ami egy bajba jutottat, jelen esetben a testvéremet a dugulás miatt, ki tudna segíteni. Márpedig az történt. Nem hitte volna a testvérem sem, hogy egy szakember ilyen profi oldallal rendelkezik, ahol az elérhetőségén túl más is meg lehet találni. A közel 30 éves szakmai tapasztalat sem elhanyagolható, ha egy ilyen kényes kérdésről van szó. Mert azt testvérem semmiképpen sem szerette volna, hogy a dugulást úgy lehessen elhárítani, hogy valamilyen csempe leszedéssel, vagy éppen valaminek a feltörésével járjon a munkamozzanat. Így ténylegesen profi segítségre volt szüksége, aki már sokat látott ebben a szakmában, és a kisujjában van a megoldás, és a technika, amivel egy perc alatt meg tudja szüntetni a problémát. A nap bármely szakában hívható, természetesen az éjszaka közepén nem hívta fel őt az elhárítás miatt, megvárta a reggelt. De nagy reménységgel kereste fel őt. A szerelő, mint ahogy azt írta is, pár órán belül ki is érkezett. És ami a testvéremnek nem ment előző nap órákon keresztül, azt a duguláselhárító szakember pár mozdulat után megoldotta. Szinte hihetetlen is, hogy mennyire kell a szakértelem egy ilyen kényes szituációban is. Egy – egy jól irányzott mozdulat és már meg is szűnt a probléma. A szakember még tanácsokkal is ellátta a testvéremet, hogy a jövőben ne forduljon ilyen eset elő.