Szenvedélyem, a falmászás

Évek óta óriási szenvedélyem a falmászás. Szerencsére már Magyarországra is begyűrűzött ez az őrület, és szép számmal találni megfelelő termeket, ha ez ember hódolni szeretne ennek a szenvedélyének. Én például imádok falat mászni. Évekkel ezelőtt egy céges csapatépítő keretén belül próbáltam ki ezt a sportot először, de azonnal magával ragadott. Mondhatni, első látásra beleszerettem ebbe a sportágba, és azóta is nagy szenvedéllyel űzöm. Nem telhet el úgy hét, hagy akár több alkalommal is ne látogatnám meg a kedvenc falmászó helyemet, hogy hódoljak ennek a nagy koncentrációt igénylő sportnak! Mert a falmászás bizony a jó fizikai erőnléten felül hatalmas, nagyfokú koncentrációt igényel. Nyilván elképzelni sem tudom, milyen lehet a hegymászók élete, és valódi hegymászásra talán nem vállalkoznék, mert nagyon veszélyesnek tartom. De koncentrációban azt hiszem, valami hasonlót élnek meg, mint én.

Mostanra annyira belejöttem a falmászásba, hogy azon gondolkodom, hogy saját youtube, insta és facebook csatornát indítok, ahol megosztom az általam eddig megszerzett tapasztalatokat. A terem tulajával, ahol gyakorolni szoktam, már beszéltem, és ő széles mosollyal fogadta az ötletemet. Jó volt érezni a támogatását, meg persze ha elérek egy bizonyos számú követő tábort, akkor nekik is jó reklám lehet, ha folyamatosan az ő termükből indítom a posztjaimat vagy a videóimat. Úgyhogy ez eddig pipa, a következő lépés pedig a megfelelő brand elemek és dizájn kialakítása. Szerencsére ebben is van segítségem, öcsém ugyanis profi termék tervező, és jó érzéke van a logó tervezéshez is. Ezért összeültünk, és egy hétvége alatt meg is volt a koncepció a logóra, a dizjánra, és a brandre.

A jövő influenszerének menő póló is dukál!

Weboldal is készül, szintén öcsém segítségével, már alig várom, hogy megmutassam nektek! Addig is igyekszem beszerezni olyan tárgyakat, amelyek szintén engem és a márkát hirdethetik. Így egyedi póló tervezésre adtam a fejem. Öcsém ajánlotta a figyelmembe a https://lolmarkt.hu/ oldalát. Sok partnere dolgozott már velük, és mindenki nagyon elégedett volt a szolgáltatással. Eléggé felkeltette a kíváncsiságomat a dolog, ezért gyorsan rájuk is kerestem. Öcsém elmondása alapján magas igényeket támasztottam feléjük, és egyelőre a honlap alapján nem csalódtam. A csapat igazán kreatívnak tűnik, és a leírásuk alapján nem ismernek lehetetlent! Aki például nem rendelkezik konkrét tervvel, mint én, az kedvére válogathat a rengeteg jópofa, humoros dizájn közül. Ezeket témákra, kategóriákra bontva lehet megtalálni az oldalon, nagyon könnyű keresni bennük.

Szóval a https://lolmarkt.hu/ felülete igazán felhasználóbarát. De vajon a kivitelezés is? Első blikkre úgy tűnik, igen – a csapat ugyanis a leghajmeresztőbb ötletedet is készségesen megvalósítja! A dizájnon túl persze a minőség is fontos. Én úgy terveztem, hogy ebben a pólóban fogok vlogolni, így olyan termékre van szükségem, amely kiállja az idő próbáját. A holnapon úgy hirdetik, hogy kizárólag minőségi alapanyagokból, pamutból, pamut-poliészterből dolgoznak. Ráadásul a mintákat sem valami olcsó, elavult technológiával nyomtatják, így biztos lehetsz benne, hogy nem fog elkezdeni lekopni néhány mosás után. A https://lolmarkt.hu/ csapata úgy tűnik, biztos a dolgában: 14 napon belül visszaküldheted a pólót, ha nem vagy elégedett vele, és kicserélik. Sőt, ezt további 2 alkalommal megteszik neked, hogy biztosan a legszuperebb legyen a végeredmény! Én mindenképpen teszek velük egy próbát – és ti?