Az egyik gyerekkori barátom, Dénes, azóta boxol, amióta ismerem. Nem volt ritka, hogy úgy jelent meg a suliban, hogy volt rajta pár kék-zöld folt. Szerencsére mindenki tudta, hogy mit sportol, így félreértések sose voltak ebből. Imádta mindig is, amit csinál, de most már nem űzi olyan intenzíven, mert apuka lett. Ráadásul egy szuper édes kislány apukája. A feleségével is nagyon jó a kapcsolatom, így történt, hogy együtt kutattunk babakocsi után.

Eszter – a feleség -, kifejezetten az inglesina classica babakocsi iránt érdeklődött, így ezen a nyomon indultunk el. Hamar el is jutottunk a babaverda.hu webshopjára, ahol bőven volt miből választani!

Találtunk különálló babakocsikat is, de végül egy olyan szett mellett döntöttünk, amihez járt még egy autósülés is, és maga a babakocsi is multifunkciós! Ez azt jelenti, hogy a babakocsi áll egy mózeskosárból, és egy vázból, amiről le lehet szerelni. Továbbá jár a szetthez egy kerék nélküli állvány is, amire rá lehet helyezni az autósülést is, és a mózeskosarat is. Így, ha vendégségbe megy az ember, a baba akkor is tud kényelmesen, a saját kis kuckójában aludni. Iszonyatmód praktikus. Arról pedig nem is beszélve, hogy így anyagilag is sokkal jobban lehet kijönni, mintha külön -külön vásárolná meg az ember a babakocsit, az ülést és a mózeskosarat is.

Különlegessége az említett babakocsinak, hogy egy szuper szabadalom is van rajta: a kerekek rugózása külön-külön állítható. Így aztán könnyedén megbirkózik bármilyen hepehupás talajjal.

Végül az inglesina classica babakocsit nem találtuk meg, de lett helyette egy 4 az 1-ben szettjük. És bizony, Dénes tologatja legtöbbet a kicsit.