Az extrém sportok világa szerintem mindenkit lenyűgöz egy bizonyos szinten. Bár mostanában egyre inkább mosolygok azon, hogy milyen sportok tartoznak ebbe a kategóriába. Természetesen vannak olyan sportok, amik teljesen megérdemlik ezt a nevet, viszont teljesen le voltam döbbenve, mikor több embertől is azt hallottam, hogy számukra már a “deszkázás” is egy extrém sport.

Most már lassan 8 éve deszkázok és annyira megszokottá vált számomra, hogy nem tűnik különösebbnek, mintha csak elmennék biciklivel valahova. Természetesen mikor trükköket tanultam, sokkal inkább extrémnek érződött a sport, de ekkor sem csináltam semmi hajmeresztőt. Általában csak egyhelyben álltam és órákon keresztül próbáltam helyesen megpörgetni a deszkát a lábam alatt. Amikor pedig közlekedek vele, egyáltalán nem érzem azt, hogy veszélyesebb lenne, mint egy bicikli, hiszen ha bármi gond van, bármikor le tudok szállni róla vagy ki tudom rúgni magam alól.

Egy cég alapításánál azonban nem szabad semmit sem félvállról venni. Nem úgy van, hogy vagy sikerül, vagy nem… Ha belevágunk, akkor nem egyszerű kihátrálni. És annyi jogi csavar van az egészben, hogy számomra az egyszemélyes kft alapítás sokáig csak álom volt. Az egyik ismerősöm azonban pár évvel ezelőtt alapított egy céget és mikor megkérdeztem róla, azt mondta, hogy a Gross Office segítségével volt képes rá. Elmagyarázta, hogy ez egy olyan cég, amiről online könnyedén tudok tájékozódni és eldönthetem, hogy érdekel-e az, amit ajánlanak.

Én persze azonnal kaptam a lehetőségen és amint hazaértem be is írtam a keresőbe, hogy egyszemélyes kft alapítás. Nemsokára már a Gross Office oldalát böngésztem, ami azonnal le tudott nyűgözni azzal, hogy milyen szépen van kialakítva. Sok cég nem figyel az ilyen részletekre, pedig az első benyomás az egyik legfontosabb. Nem azt mondom, hogy a kinézet minden, de ez az igényesség sokat megmutat arról is, hogy miként állnak hozzá a szolgáltatásukhoz. Eleve anyagi lehetősége is annak van mindent kimaxolni és jó megjelenést nyerni magának, amely cég prosperál és sikeres.

Az oldalon rengeteg tájékoztatót fogunk találni különféle témákban. Szinte minden kérdést lefednek ezek, amik csak feljöhetnek bennünk az egyszemélyes kft alapítás kapcsán. Azt kívántam, hogy bárcsak előbb találtam volna rájuk, mivel végre annyi vakfoltot sikerült eltüntetni a tudásomban. Ez pedig annak volt köszönhető, hogy a szövegeik nagyon érthetően vannak megírva. A logikus felépítés is segít abban, hogy az ember minél hamarabb felfogja az olyan dolgokat, minthogy mi a különbség egy kft és egy bt között.

Ami külön öröm volt, hogy minden információ naprakész volt. Hiszen ti is tudjátok, hogy mennyit szoktak változni a jogszabályok. A Gross Office azonban szépen összeszedett nekünk minden szabályt, ami 2024-re vonatkozik. Így pedig tudatosan meghozhatjuk a döntést, hogy készen állunk-e egy olyan dologra, mint az egyszemélyes kft alapítás.

Ne feledkezzünk meg azonban a cégalapítás egy másik fontos feltételéről, mégpedig a székhelyről. A Gross Office ilyen szolgáltatást is biztosít nekünk, ráadásul nagyon kedvező havi tarifával. Arról nem is beszélve, hogy mennyivel könnyebb lesz az életünk, mivel ők elvégzik helyettünk a székhellyel járó összes adminisztrációs feladatot – posták intézése, átvétele, stb.

Végül még annyit tennék hozzá az egészhez, hogy az egyszemélyes kft alapítás folyamata nagyon gyorsan és hiba nélkül lement náluk. A telefont mindig felveszik és ha esetleg még marad pár kérdésünk, azokat is megválaszolják nekünk. A Gross Office teljesen elnyerte a bizalmamat és beváltotta az összes hozzá fűzött reményt. Azóta pedig már boldog cégtulajdonos vagyok és ezt csak a Gross Office-nak köszönhetem.