A férjemmel mindig odáig voltunk az extrém sportokért mind a ketten. Még csak nemrégiben házasodtunk össze – és egyértelmű volt mindkettőnk számára, hogy a szenvedélyünk része lesz a nászutunknak is, így történt hát, hogy a vadvízi evezést választottuk a szálloda által felkínált hasonló élmény lehetőségek közül.

Azt el kell mondanom, hogy hatalmas élmény volt, és aki szereti az ilyesmiket, annak mindenképpen ajánlom, hogy próbálja ki!

Azonban sajnos egy kis keserűség is vegyült az örömünkbe ezzel kapcsolatban, ugyanis a vadvízi evezés előtt ugyan mondták, hogy ne vigyük magunkkal a telefonunkat, mert fennáll a veszélye, hogy baja esik, én viszont nem hallgattam rájuk, és sajnos a felelőtlenségemet valóban a telefonom bánta.

Betört a telefon kijelzője. Külföldön nem akartam telefon szervizet keresni, így úgy voltam vele, hogy kivárom azt a pár napot, ameddig hazaérünk, és majd itt viszem el. Természetesen azért interneten elkezdtem nézelődni, hogy Budapesten milyen lehetőségeim vannak telefon szerviz tekintetében, ahol nem horror áron, de megjavítanák az én szeretett telefonom képernyőjét. Egyébként mindent tökéletesen érzékelt mindenhol, csak sajnos a törések miatt nem sok minden látszott a kijelzőn már.

Találtam is egy fantasztikus oldalt, lcdfix.hu néven, ahol egyből ráleltem arra, amire nekem szükségem volt, ugyanis már legfelül megtaláltam a kijelző csere opciót. Ezen belül ki tudtam választani, hogy nekem iPhone kijelző cserére lenne igényem.

Amint ezt megnyitottam, nagyon megkönnyebbültem, hiszen már az első sorban nagy betűkkel hirdetik, hogy a kijelző cserét egy órán belül elvégzik! Én tipikusan az a fajta ember vagyok, aki a telefonja nélkül pár óráig is nehezen van meg, így attól nagyon boldog lettem, hogy meg is tudom várni a helyszínen, hogy megjavítsák az én kicsikémet.

Amitől még inkább boldog lettem, az pedig az volt, hogy picit lejjebb görgetve láttam, hogy van kedvezményes kijelző csere is, ami azt jelenti, hogy ha olyan állapotban van a kicserélni kívánt kijelző (például az érzékelés tökéletesen funkcionál, mint ahogyan az én esetemben is), akkor a régi alkatrészt is beleszámítják az újnak az árába, és ezzel elég nagy kedvezményt tudnak biztosítani.

Az iPhone eszközök kiválasztása után megtaláljuk a típusokat is külön-külön felsorolva, ezek mellett pedig jól láthatóan fel vannak tüntetve a különböző típusok kijelző cseréjére vonatkozó árak is – ez is nagy megkönnyebbülést adott nekem, mivel egy esküvő megszervezése, és egy nászút kifizetése után azért nekünk is oda kell figyelnünk, hogy mire mikor mennyit költünk, és az, hogy pontos összeggel tudtam kalkulálni, nagy áldást jelentett számomra. Egyébként árakat tekintve is nagyon ajánlom őket!

Az általuk kicserélt kijelzőre garanciát is vállalnak, és az alkatrészeket pedig készleten tartják, hogy mindig azonnal a segítségünkre lehessenek probléma esetén!

A telefon szerviz egyébként az Allee bevásárló központban található, ami Budapesten belül megközelítés szempontjából igencsak jó helyen fekszik – akár autóról, akár tömegközlekedésről van szó, és az lcdfix.hu oldalon pontos leírást is találunk róla, hogy hol keressük őket az épületen belül.

Természetesen nem csak kijelző cserével foglalkoznak, hanem van lehetőség náluk akkumulátor cserére is, adás-vétel lebonyolítására is, foglalkoznak különféle kiegészítőkkel is (például töltők, kábelek, fülhallgatók, fóliák) – összefoglalva tehát szinte bármiben a segítségünkre tudnak lenni!

Jó szívvel ajánlom a szolgáltatásaikat, és bíztatok mindenkit, hogy bátran forduljatok hozzájuk!