Ha valaki azt mondja nekem anno, hogy valaha is megtalálom a helyemet azután máshol, hogy ipari alpinistaként töltöttem el jó pár évet, nem hittem volna neki, az biztos. De bizony egy sérülést és a testem jelzéseit komolyan kellett venni, ezért visszább kellett vennem az extrém hétköznapokból, valamint az extrémebb hobbikból is. Ugyanakkor az nem változik, hogy imádom a pörgést, és keresem az izgalmas lehetőségeket, nem nagyon tudok megülni a fenekemen. Ez szerintem már így is marad, amíg élek! Igazi nyughatatlan típus vagyok.

Nem véletlen, hogy a vendéglátásban dolgozom most, hiszen valahol le kell vezetni ezt a sok energiát – ráadásul így rálátásom van olyan dolgokra is, ami bárkinek hasznos infó lehet, mint például a Hunnia Kristály Kft. webáruházának kínálatára, ahol a legkülönfélébb vendéglátóipari eszközöket lehet beszerezni. A hunniakristaly.hu oldalon szuperül ki lehet igazodni a különböző menüpontok között, legyen szó akár báreszközökről, akár csomagolóanyagokról vagy cukrászattal kapcsolatos termékekről. Ha tehát rákattintasz a hunniakristaly.hu oldalra, egyből, a kezdőoldalon már el is kezdhetsz ismerkedni a fantasztikus kínálattal: csatos üvegek, dizájnos porcelánok, evőeszközök, reggeliző szettek… Minden van itt, mi szem-szájnak ingere, pontosabban, amelyekkel szállítható, tálalható, felszolgálható minden, mi tényleg szem-szájnak ingere.

A hunniakristaly.hu oldalt tehát bátran ajánlom a szakmabelieknek, tényleg nagyon széles a skála a termékeket illetően, és megbízható cégről van szó, de a lelkes érdeklődőket is csak biztatni tudom, hogy látogassanak el bátran a site-ra és fedezzék fel a kínálatot. A cégnek ráadásul bőven van tapasztalata ebben a szegmensben, hiszen majdnem 30 éves pályafutást tudhatnak maguk mögött – a szakértelmük és a profi szinten való teljesítés nem kérdés esetükben.