Ismerősek azok a fotóautomaták, amiket az aluljárókban is lehet látni? Egy egyszerű gép, ami viszonylag jó képeket csinál, és pár percen belül kinyomja az igazolványképeket.

selfiegep
selfiegep

Jó lehet, ha valakinek gyors fényképre van szüksége mondjuk egy vizsgajelentkezéshez vagy egy beiratkozáshoz. Ázsiában ezek a gépek sokkal elterjedtebbek, ugyanígy be kell ülni, de nagyobb a fülke, többen is elférnek benne és a fotózás végén vicces effekteket, matricákat lehet tenni a kinyomtatandó képekre.

Ennek a már ismert gépnek a példája alapján született meg a selfiegep, amit rendezvényekre lehet bérelni és garantáltan feldobja a hangulatot.

Ez a kis fotóautomata hasonló elven működik, magunkról készíthetünk képet, amit kinyomtat a gép, így az csodás emlék lehet. Csak éppen a megvalósítása profibb. Nincsen fülke, hanem egy kis dobozba van rejtve a profi, tükörreflexes kamera, ami csodás képeket készít. Egyszerűen használható, mutatós kis darab.

A gép elkészíti a képet a háttér előtt, kinyomtatja és el is menti azt. Lehet duplázni is a nyomtatást, lehet a megrendelő kérésére egyedi keretet adni a képeknek, vagy logókat rátenni, de vannak olyan gépek is, amikről egyből meg is lehet osztani a social média valamely felületén a képeket.

A selfiegep többféle is lehet, vannak kisebbek, nagyobbak, csomagban lehet rendelni őket, így van, ami színes hátterekkel kérhető, van, amihez lehet kérni kiegészítőket, hogy bolondos képeket készíthessenek a rendezvények résztvevői,

Szerintem ez egy tök jó ötlet, és a háttér miatt nem is kell sokat szenvedni, hogy egy olyan pontot találjunk az adott rendezvényen, ahol nincsen semmi zavaró a háttérben, de jó lehet hirdetési céllal is. Hiszen a képek keretére a cégek kérhetnek egyedi logót, vagy a háttéren szerepelhet is, ha azt szeretnék.

Szerintem ez egy nagyon jó ötlet. Olcsó, jó a kivitelezése, könnyen kezelhető és ami fontos, hogy népszerű.

Hiszen ki ne szeretne egy tök jó kis képpel hazamenni egy rendezvényről , szülinapról vagy esküvőről? A selfiegepet bárhova meg lehet rendelni, Budapesten belül kiszállási felár nélkül is.

Én azt vettem észre, hogy nagyon népszerű, hiszen a képek egyből készen vannak, fizikai formában is megvannak, szép emlék lehet mindenkinek. Lehet kérni akár mágnesként is őket, ami egy pluszt is hozzáad az élményhez.
Ezeket a gépeket egyébként 4-6-8 órára is ki lehet bérelni, és az idő alapján kell fizetni, nem a kinyomtatott képek alapján, ami szuper, hiszen olcsóbb, mint egy profi fotós, és sokan imádják.

Szerintem ez a kis gép, ez a nagyszerű ötlet megreformálja a rendezvények fotózását, én már nehezen tudok elképzelni egy esküvőt vagy egy céges bulit selfiegep nélkül.

Az árak, a feltételek, és hogy pontosan mit is kapsz a szolgáltatással, itt tekinthető meg: selfiegep.hu.

Szerintem nagyon korrektek, nagyon jó az ajánlatuk és ami még fontosabb: nagyon jópofa a selfiegep, és nagyon vicces tud lenni, ha megjelenik egy rendezvényen.