Tripadvisor Youtube Google plus Facebook

Vendégkönyv

2013.05.15.
Szülinapi gyermekzsúr

Kedves Imola! Köszönjük a tegnapi szülinapi bulit. Korrekt volt a szervezés, kedvesek, rugalmasak a munkatársak. A gyerekek nagyon jól szórakoztak. Máskor is szívesen rendezünk ott összejöveteleket.

Üdvözlettel: Molnár Diana

 

2013.03.29.
Érdi Lakásotthon látogatása

Köszönöm kollégáim és az Érdi Fiúotthon lakói nevében azt a maradandó élményt, amelyet múlt hét szombaton megtapasztalhattunk Önöknél. Nagyon élvezték a srácok és igazi kihívást jelentett nekünk, felnőtteknek is...:) Továbbá szeretném megköszönni mind a pultnál lévő kollégák, mind pedig a lelkes, segítőkész animátorok helytállását.

 

2013.02.24.
Nemzetközi szlalomgörkori-verseny az eXboxban

Hiába esett kövér cseppekben az eső szombat délelőtt, aki belépett az eXbox csarnokába hihetetlen hangulatot talált a falakon belül. Ugyanis megrendezésre került a szemet és lelket gyönyörködtető Battle Budapest szlalomgörkori-verseny. A hat országból érkező versenyzők először bemelegítettek, nem kis látványosságot nyújtva vendégeinknek. De az igazi mulatság csak ezután kezdődött; délelőtt a géppuskalábú speed slalomosok mutatták meg, mit jelent a gyorsaság. Délután a művészi mozdulatokat felvonultató rongylábú free-style versenyzők következtek mindenki nagy örömére. A verseny fergeteges hangulata átragadt minden vendégünkre, akik egy nem mindennapi élménnyel gazdagodtak. Nemcsak a külföldi versenyzők, hanem a verseny bírája is fantasztikusnak találta a helyet és a nap végén nem bírt ellenállni egy kis bungee trambulinozásnak. Az eredményhirdetés után mindenki elégedetten indult kipihenni vagy épp megünnepelni a megmérettetést.

Hírlevél

Lájkolj minket Te is!

Kapcsolat

06-30-232-5108
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
1117 Budapest
Hunyadi János út 4.
(Hotel Berlin mellett)

Térkép

All you can move

Foglalj előre online

Céges rendezvények / Csapatépítés

Céges rendezvények / Csapatépítés

3-99 éves korig

3-99 éves korig

Születésnapi partik

Születésnapi partik

Akcióink

Akcióink