Tripadvisor Youtube Google plus Facebook

2013 TOP pillanatai

 

TOP 13 PILLANAT A TAVALYI ÉVÜNKBŐL

 

1. Büszkék vagyunk rá, hogy a Decathlon több részlege, a Google nemzetközi csapata, a Hewlett-Packard, a Kapsch, a Dealogic, a UPC, az OTP, a Robert Bosch és a KFC Magyarország is nálunk tartotta fergeteges csapatépítő programját, céges rendezvényét! Ha unalomtól mentes, eredeti, izgalmas programra vágysz, írj nekünk Te is!

2. Megjelent a Air Bag az eXboxban! Imádtátok! Jelenleg téli pihenőre küldtük, de várhatóan tavasszal újra találkozhattok vele.

3. Megújult büfével, meleg és frissen készített ételekkel, rendezvényekre igényes menükínálattal bővültünk a Dunaparty Megálló csapatának köszönhetően.

4. Nagyobb és több rendezvénysátrat szereztünk be, mert egyre több születésnapi és céges rendezvénynek adunk helyet.

5. Nagy Underground hétvége: LegalWar 3 Graffiti versenynek adtunk helyet, és szinte minden szabad felületet mesteri graffitimunkákkal borítottatok. Másnap a B-Boy Fight országos breakverseny pörgette tovább a hangulatot!

6. Csapatépítő programot nemcsak magyarul, hanem anyanyelvi angol szinten is tartottunk. Az egyik legelégedettebb vendégünk a nemzetközi Google csapata volt.

7. Stratégiai partnereink között tudhatjuk őket: G-Shock, Monster, Scullcandy, GoPro, DJ Newl, DJ Franky, Dunaguri, Zone Kft., Lab Skate park, Freeride Club és még sokan mások. Ezúton is köszönjük!

8. A jóképű és sportos animátorainknak legendás híre van a lányvendégeink körében. De ugye nem csak ezért jártok hozzánk?

9. A Halloween Party sztárvendégeiként DJ Newl és Zola ritmusai pörgették fel a lábaitokat! Fergeteges bulira hangolódást kívánunk bármikor a banda nagy sikerű - és nálunk forgatott - klipjével: Nézzétek meg ti is >>

10. Nagyon szerettétek a Görkoris Disco-t! Úgyhogy jön a következő 2014. jan. 18-án szombaton, készüljetek!

exbox.hu 2013 Top pillanatai

11. Általános iskoláktól az egyetemekig több intézmény is minket választott emlékezetes osztálykirándulása és sportnapja helyszínéül. Ha még Ti nem jártatok nálunk, itt az ideje!

12. Már az All you can move 20 ezer tagot számláló klubjának Sportpass kártyáját is elfogadjuk, L-es kategóriában!

13. Egyre többen és gyakrabban jöttök hozzánk, mert tudjátok, hogy 3-99 éves korig senkit sem hagyunk unatkozni. Várunk 2014-ben is!

Foglalj előre online