Tripadvisor Youtube Google plus Facebook

Házirend

Fontos! Fusd végig az eXbox Élménypark házirendjét, hogy ezekkel is tisztában légy, és a saját ill. mások biztonsága érdekében tartsd be őket. 

Tájékoztatunk, hogy az alább részletezett házirendet az eXbox Action Parkban tartózkodva köteles vagy betartani, ill. a belépőjegy megvásárlásával elfogadod az alább részletezett házirendet, és kötelezettséget vállalsz annak betartására. A házirendben foglaltak megszegése esetén az IT-Novum Kft. (eXbox Action Park) tulajdonosa semmilyen felelősséget nem vállal és az esetlegesen okozott kár megtérítése iránt igénnyel léphet fel.

 1. A belépőjegy megváltásával, a karszalag viselésével a látogatók elfogadják az eXbox Action Park szabályzatait.
 2. Az eXbox Action Park területére belépni csak érvényes belépővel lehet, amely csoportos baleseti biztosítást tartalmaz, és a belépő megváltásával egy időben átadott karszalagot kötelező viselni!
 3. Az IT-Novum Kft. alkalmazottai bármikor jogosult a szolgáltatás igénybevételének jogosságát ellenőrizni. Az ellenőrzés során kötelező bemutatni a belépő megváltását igazoló számlát, illetve nyugtát.
 4. Az eXbox Action Park területére kísérőjeggyel is be lehet lépni, de ebben az esetben az eXbox Action Park szolgáltatásait és az általa rendelkezésre bocsátott felszerelést és élményelemeket, attrakciókat nem lehet használni.
 5. Az érvényben lévő árakról, szolgáltatási díjakról és a nyitva tartás rendjéről a bejáratnál és a pénztárnál elhelyezett nyitvatartási és árlista ad tájékoztatást. A pénztárzárás az eXbox Action Park záróráját megelőző két órával történik.
 6. Az érvényben lévő a pénztárnál kiállított belépőjegy csak a kiállítás napján használható és egyszeri belépésre jogosít.
 7. Az eXbox Action Parkban a 8 év alatti kiskorú (ak) kizárólag felügyelő /gondviselő felügyelet mellett tartózkodhatnak, a 8 éves kor fölötti kiskorú (ak) a felügyelő /gondviselő felügyelet nélkül kizárólag a  http://exbox.hu/pdf/hozzajarulo_nyilatkozat_eXbox.pdf  oldalon letöltött és a kiskorú(ak) gondviselője/felügyelője által aláírt hozzájáruló nyilatkozat birtokában veheti igényben az eXbox Action Park szolgáltatásait oly módon, hogy belépéskor a felügyelő/gondviselő által kitöltött hozzájáruló nyilatkozatot a jegypénztárnál köteles leadni.
 8. Az IT-Novum Kft. alkalmazottainak, animátorainak utasításait, útmutatásait minden Látogatónak (vendégnek) be kell tartani.
 9. Az eXbox Action Park egész területén TILOS a dohányzás!
 10. Az eXbox Action Park szolgáltatásait és az általa rendelkezésre bocsátott felszerelést és élményelemeket, attrakciókat alkohol, drog vagy gyógyszer befolyásoltsága alatt nem használhatóak.
 11. Higiéniai okokból és különböző fertőzések elkerülése érdekében otthonról az eXbox Action Parkba behozni mindenféle ételt és italt TILOS!
 12. Az eXbox Action Park területére mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni TILOS!
 13. Az eXbox Action Park területére állatot behozni TILOS!
 14. A pénztárban elhelyezett, illetve az eXbox Action Park területén bárhol őrizetlenül hagyott tárgyakért felelősséget az IT-Novum Kft. (eXbox Action Park) nem vállal.
 15. A talált tárgyakat a pénztárban kérjük leadni, amennyiben a talált tárgy jogos tulajdonosa jelentkezik, személyi igazolványának felmutatásával és aláírásával kell az átvételt igazolni. A talált tárgyak a pénztárosoktól vehetők át.
 16. Az eXbox Action Park kalandpark pályáit csak 90 cm feletti magasság esetén vehetők igénybe.
 17. Az eXbox Action Park szolgáltatásait és az általa rendelkezésre bocsátott felszerelést és élményelemeket, attrakciókat (beülő, heveder, karabinerek, kantár, csiga, sisak, mászófal, görkorcsolya, gördeszka, roller, trambulin, freeline, gaushwhel, focipálya) saját felelősségre, rendeltetésszerűen, a kötelező oktatások elsajátításával vehetők igénybe.
 18. Mászófal használata saját felszereléssel nem ajánlott, de megengedett, saját felszerelés ellenőrzését minden vendég saját maga köteles saját kockázatára elvégezni.
 19. Eszköz bérlés esetén fényképes igazolvány leadása kötelező!
 20. A vendégek biztonsága érdekében az eXbox Action Park területének egy része kamerákkal ellenőrzött.
 21. Aki az eXbox Action Park berendezéseit, eszközeit, vagyontárgyait nem rendeltetésszerűen használja, így például szándékosan vagy gondatlanságból megrongálja, jogosulatlanul eltulajdonítja, és ezzel kárt okoz, köteles az okozott kárt megtéríteni, ellene az IT-Novum Kft. szabálysértési, illetve büntető eljárást is indíthat. A szabálytalanság észlelése esetén az eXbox Action Park területéről eltávolítható.
 22. Baleset, tűz vagy rendbontás esetén azonnal értesítse az üzemeltető, IT-Novum Kft. bármely munkatársát!
 23. Kérjük vendégeinket, hogy hangoskodással, erkölcstelen viselkedéssel, helytelen magatartással ne zavarják az eXbox Action Park szolgáltatásait igénybe vevő látogatók nyugalmát!
 24. A házirend betartása az eXbox Action Park területén tartózkodó valamennyi személyre nézve kötelező!
 25. A Látogatók a szolgáltatás módjára, minőségére, a kiszolgáló személyzet magatartására vonatkozó panaszukat, az eXbox Action Park üzemeltetésével kapcsolatosan kifogásukat a panaszkönyvben tehetik meg, míg elégedettségüket, elismerésüket a vendégkönyvben és ötletládában fejezhetik ki. A panaszkönyv, a vendégkönyv és az ötletláda a pénztárban található.
 26. Panaszoddal fordulhatsz:
 • Polgármesteri Hivatal, XI. kerületi önkormányzat Jegyzőjéhez: 1113 Budapest, Bocskai út 39-41. II. em. 224-226
 • Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Közép-magyarországi Regionális Felügyelősége: 1052 Budapest, Városház u. 7
 • Pest-megyei Kereskedelmi és Ipar Kamara Mellett Működő Békéltető Testület: 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 6-8. III. Emelet 331

Köszönjük, hogy Te is betartod a házirendet!

 

Foglalj előre online

Hírlevél

Lájkolj minket Te is!

Kapcsolat

06-30-232-5108
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
1117 Budapest
Hunyadi János út 4.
(Hotel Berlin mellett)

Térkép

All you can move

Foglalj előre online

Céges rendezvények / Csapatépítés

Céges rendezvények / Csapatépítés

3-99 éves korig

3-99 éves korig

Születésnapi partik

Születésnapi partik

Akcióink

Akcióink