Tripadvisor Youtube Google plus Facebook

ZÁRVA VAGYUNK

 

Először is nagyon köszönjük a türelmeteket és a megértéseteket. A múlt héten be kellett zárnunk az eXbox kapuit, és szeretnénk erről bővebb tájékoztatást adni Nektek.

Jó volt látni, hogy a 2012. szeptemberi nyitásunk óta egyre többen látogattatok el hozzánk és elsősorban pénteken és a hétvégéken kollégáink egyre több ismerős, visszatérő arcot köszönthettek az eXbox kalandparkban. Bár az animátor-kollégáink munkavégzésén ezt reményeink szerint nem tapasztaltátok, de látogatottságunk sajnos nem érte el az eredetileg tervezett szintet, és a 4.500 m2-es ipari csarnok bérleti és fenntartási költségei a tervezetten felüli terhet rótt a kalandparkra. Közel fél éve tárgyalásokat kezdtünk a csarnok tulajdonosával a bérleti díj átütemezéséről azzal a céllal, hogy tovább tudjuk üzemeltetni a teljes élményparkot, hiszen egyre többen jöttetek, megszerettétek, és rendszeresen látogattátok az eXboxot, azonban az egyeztetések eredménytelenül zárultak. Ez a bizonytalan helyzet eredményezte március közepén az eXbox bezárását.

Gondolhatjátok, Hozzátok képest már csak a mi szívünk vérzik jobban, hogy el kell búcsúznunk az eXbox üzemeltetésétől. A kalandpark további sorsáról az ingatlan tulajdonosa dönt, így ahogy pontos információnk lesz erről, a későbbiekben tájékoztatunk Benneteket is. Köszönjük, hogy megismerhettünk Benneteket és örömet szerezhettünk Nektek az elmúlt másfél év során.

 

 

Hírlevél

Lájkolj minket Te is!

Kapcsolat

06-30-232-5108
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
1117 Budapest
Hunyadi János út 4.
(Hotel Berlin mellett)

Térkép

All you can move

Céges rendezvények / Csapatépítés

Céges rendezvények / Csapatépítés

3-99 éves korig

3-99 éves korig

Születésnapi partik

Születésnapi partik

Akcióink

Akcióink